Word lid van de Meds²Go Community

Een goede oplossing bedenk je niet alleen. Daarom hebben wij de Meds²Go Community opgericht. Het doel van de Community is om verschillende belanghebbenden met elkaar te verbinden, kennis te delen en ervaringen uit te wisselen.

ervaringsdeskundigen

Als ervaringsdeskundige kunt u ons op basis van uw kennis en ervaring helpen om het reizen met gekoelde medicatie makkelijker en veiliger maken. Zo kunnen wij u benaderen om online enquêtes in te vullen, deel te nemen aan een gebruikerssessie of een prototype te testen. Interesse? U kunt zich aanmelden als ervaringsdeskundige door op onderstaande knop te klikken.

ZORGELOOS OP REIS MET DE MEDS²GO CONTAINER

Meld u zich nu aan als tester van ons nieuwe product!
Gebruikt u medicijnen (2 – 8°C) die gekoeld bewaard moeten worden en zou u graag ons prototype (bij voorkeur tijdens een vakantie of business trip) willen testen? Meldt u zich dan nu aan!

Na de selectieprocedure ontvangt u van ons in de eerste maanden van 2019 een productdemonstratie en een kit met daarin aanvullende informatie en een logboek. Op basis van uw ervaringen kunnen wij de container verder vormgeven. Dat waarderen we enorm. Als dank voor uw medewerking krijgt u na deelname ons nieuwe product cadeau!

De Meds²Go Container houd uw medicatie (2-8 graden) voor 24 uur koel zonder op te laden en een monitor geeft de huidige temperatuur weer. U kunt dus veilig op reis!

Interesse of benieuwd naar meer informatie? U kunt zich via onderstaande button aanmelden.

Patiëntenverenigingen

Als patiëntenvereniging stelt u (de behoeftes van) uw leden voorop. Graag zouden we met u in contact komen om kennis en ervaringen uit te wisselen en deze behoeften mee te nemen in de ontwikkeling van onze containers. Om leden optimaal te informeren over het reizen met gekoelde medicijnen kunnen wij brochures verstrekken, toegepaste workshops houden of productdemonstraties geven.

Heeft uw vereniging interesse om lid te worden van de Community? Dan kunt u via onderstaande button contact opnemen.

Zorgprofessionals

Als zorgprofessional krijgt u met regelmaat vragen van uw patiënten omtrent het reizen met gekoelde medicijnen. Voor zorgprofessionals van de Community bieden we een brochure voor patiënten aan en kunnen wij desgewenst inzage bieden in het gebruik van medicijnen (dataloggen).

Uiteraard zijn wij benieuwd naar de ervaringen en uitdagingen van mensen die gekoelde medicijnen gebruiken. Het streven is er om samen tot een goede oplossing te komen en de kwaliteit van leven van uw patiënten te verbeteren. Heeft u interesse? Dan kunt u zich bij ons aansluiten door op de onderstaande button te klikken.

Login

Reset Your Password

TEST MIDDAG MEDS²GO PROTOTYPE


Op donderdag 13 juni organiseren we een test middag in het LUMC in Leiden. Gebruik je medicatie die tussen 2 en 8 °C bewaard moet blijven? Dan willen we je graag van harte uitnodigen!

Deze bijeenkomst geeft u de mogelijkheid om direct uw mening te geven over ons prototype. Uw reiskosten worden uiteraard vergoed. Wij nodigen u van harte uit om deel te nemen. Aanmelden kan via ons inschrijfformulier