Become part of the Meds²Go Community:

Word ervaringsdeskundige

Bij Meds²Go weten we dat reizen met gekoelde medicatie geen kinderspel is. Naast alle voorwaarden waar u als reiziger aan moet

voldoen, biedt het reizen met temperatuurgevoelige medicijnen een extra uitdaging. Onze missie is om het reizen met gekoelde medicatie makkelijker en veiliger maken. Dit kunnen wij niet zonder de kennis en ervaring van de gebruikers van deze medicijnen. U bent tenslotte de ervaringsdeskundige op dit gebied.

U kunt ons helpen de beste koelcontainers te ontwikkelen voor het reizen met gekoelde medicatie door ervaringsdeskundige van de Meds²Go Community te worden. Als ervaringsdeskundige bent u de eerste die wij benaderen voor het delen van kennis, ervaringen en voorkeuren. Dit kan bijvoorbeeld door middel van het invullen van een online enquête, deelnemen aan een gebruikerssessie of het testen van prototypes.

Als ervaringsdeskundige heeft u grote invloed op onze keuzes voor de eerste koelcontainer. Samen met u komen we tot de beste oplossing voor het reizen met temperatuurgevoelige medicatie. U kunt zich aanmelden als ervaringsdeskundige door op de onderstaande knop te klikken.

Hoe kunt u uw ervaring delen?

Enquêtes

Om de containers te ontwikkelen die aansluiten bij uw behoeften, hebben we uw kennis en ervaring nodig, daarom zetten we regelmatig enquêtes op. Op dit moment analyseren we de gegevens van de vorige enquête. Indien u een uitnodiging wilt ontvangen wanneer er een nieuwe enquête is, dan kunt u zich aanmelden als ervaringsdeskundige van de Meds²Go Community.

gebruikerssessies

Tijdens onze gebruikerssessies krijgt u een kijkje achter de schermen en heeft u de gelegenheid om uw reiservaringen met ons te delen. Tevens kunt u uw mening geven over modellen en concepten die wij tijdens deze sessies presenteren. De volgende sessie zal plaatvinden op vrijdag 7 september om 14:30 in het LUMC-ziekenhuis in Leiden. De bijeenkomst duurt maximaal tot 16.30 en uw reiskosten worden uiteraard vergoed. Wij nodigen u van harte uit voor deze sessie. U kunt zich aanmelden door op de button te klikken.

Prototypes testen

Binnenkort zijn onze eerste functionele prototypes gereed. Deze willen wij graag aan een aantal patiënten meegeven om te testen. U krijgt een container van ons mee op reis en kunt vervolgens na afloop uw feedback delen over hoe wij de container kunnen verbeteren. Heeft u interesse om een prototype te testen? U kunt zich aanmelden als ervaringsdeskundige van onze Community en uw wensen kenbaar maken.

Login

Reset Your Password